Kontakta kliniken
Bild på entrén till kliniken i Katrineholm

Entrén till kliniken i Katrineholm

Katrineholm

Tandvård i Katrineholm

Välkommen till oss om du är helt symptomfri!

Boka om din tid hos om du har feber, huvudvärk, snuva, värk i muskler och leder, illamående eller luftvägssymtom som hosta, andnöd eller halsont, för att undvika smittspridning!

Vi erbjuder nu tandvård, där fördröjd behandling kan leda till framtida besvär, även till dig som är äldre än 70 år. Vi är rädda om alla riskgrupper och kommer att hantera ditt besök i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Tänk på att resa så säkert som möjligt och undvik trängsel när du ska besöka oss.

Hjälp oss att hålla avståndet i våra väntrum!

På grund av rådande omständigheter kring covid-19 kan det bli aktuellt med ändrade öppettider. Vi hoppas på förståelse för detta!

Tand- och munhälsa i Katrineholm På Trädgårdsgatan 1C, bara en liten bit från järnvägsstationen, hittar du vår moderna tandvårdsklinik.

Kom till oss på Folktandvården för undersökning eller för att få råd kring hur du sköter din munhälsa. Passa också på att köpa rekommenderade tandvårdsprodukter till bra pris i vårt munapotek.

Vi har tandläkare med utökad kompetens inom protetik, nischad tandläkare inom pedodonti, lustgasbehandling, barntandvård, medicinsk tandvård och viss tandreglering.

Välkommen till oss.

 

Här finns vi:

Öppettider

mån-tors -
fre -

Telefontider

mån-tors -
fre -

Språk

Arabiska, Bulgariska, Danska, Engelska, Finska, Franska, Grekiska, Kroatiska, Lettiska, Polska, Ryska, Serbokroatiska, Svenska

Publicerat av: Samuelsson, Helen
Uppdaterat: 30 augusti 2021